09:24امروز : يکشنبه 15 شهريور 1405

تاریخ : پنجشنبه 22 آذر 1397
کد 156

6 میلیارد و 800 میلیون ریال برای بهبود معتادان پرداخت شد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مرند گفت: در طول یک سال گذشته 6 میلیارد و 800 میلیون ریال در راستای اشتغال معتادان بهبود یافته در شهرستان پرداخت شده است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مرند گفت: در طول یک سال گذشته 6 میلیارد و 800 میلیون ریال در راستای اشتغال معتادان بهبود یافته در شهرستان پرداخت شده است.

حسین محمدزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه اشتغال در فرایند درمان بیماران معتاد نقش مهمی دارد، اظهار داشت: با توجه به اینکه اشتغال علاوه بر کارکرد اقتصادی، در روند درمان معتادان نیز موثر می باشد لذا یکی از اهداف مهم ما حل مشکل اشتغال آنها است.
وی افزود: سال گذشته برای 40 نفر معتاد بهبود یافته شهرستان، وام اشتغال در قالب وام اولیه و توسعه پرداخت کردیم.
رئیس اداره بهزیستی مرند همچنین با اشاره به اینکه در سال جاری برای 16 نفر وام اشتغال پرداخت شده است، گفت: 57 نفر معتاد بهبود یافته نیز پشت نوبت داریم که به محض تامین اعتبار، وام آنها پرداخت می شود.
محمدزاده اظهار داشت: کارگاه های قالیبافی، منبت کاری، مبل سازی، سی ان سی و موارد دیگر از جمله مراکز اشتغالی است که با کمک اداره بهزیستی شهرستان مرند برای معتادان بهبود یافته راه اندازی شده و چند نفر نیز در آنها مشغول هستند.
وی افزود: اقدامات اداره بهزیستی شهرستان در زمینه اشتغال معتادان بهبود یافته علاوه بر اینکه موجب بهبود وضعیت آنها می شود در درمان و بازگشت سایر معتادان به جامعه نیز نقش مهمی دارد.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع است.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 22 آذر 1397
  • ساعت 08
  • توسط خانم لیوارجانی
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh