مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: طبق آمارهای بدست آمده ۹.۵ درصد از جامعه زنان استان سرپرست خانوارند که به علت طلاق و یا فوت همسر مسئولیت خانواده را بر عهده گرفتهاند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: طبق آمارهای بدست آمده ۹.۵ درصد از جامعه زنان استان سرپرست خانوارند که به علت طلاق و یا فوت همسر مسئولیت خانواده را بر عهده گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محسن ارشدزاده در جلسه کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان که ظهر امروز با حضور معصومه ابتکار در سالن جلسات استانداری برگزار شد، حمایت از زنان سرپرست خانوار را یکی از اصلیترین چالشهای اجتماعی در حوزه زنان استان دانست و اظهار داشت: طبق آمارهای بدست آمده 9.5 درصد از جامعه زنان استان سرپرست خانوار هستند که به علت طلاق و یا فوت همسر مسئولیت خانواده را بر عهده گرفتهاند.
وی افزود: 30 درصد از جمعیت زنان سرپرست خانوار از برنامههای حمایتی ادارهکل بهزیستی استان برخوردارند.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی، تقویت و توسعه بیمه زنان سرپرست خانوار را از جمله برنامههای ادارهکل بهزیستی استان دانست و عنوان کرد: برای بیمه زنان سرپرست خانوار سهمیههای محدودی اختصاص داده شده است و سعی داریم با توسعه بیمه زنان سرپرست خانوار قدمی در راستای توانمند سازی زنان سرپرست خانوار برداشته باشیم که از ملزومات زندگی زنان سرپرست خانوار محسوب میشود.
وی با انتقاد از آمار بالای کودکهمسری در استان، ابراز کرد: یکی از عوامل تشدید کننده کودک همسری، نبودن امکان تحصیل بعد از اتمام مقطع ابتدایی در روستاها است که منجر به ازدواج زودهنگام میشود.
ارشدزاده در ادامه، پیشنهاد ممنوعیت ازدواج در کمتر از سن قانونی را به معاون رئیسجمهور در امور زنان ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه استان ما از لحاظ طلاق در وضعیت مطلوبی قرار دارد، گفت: 8 هزار درخواست طلاق در استان ما اتفاق میافتد که 21 درصد آن منجر به سازش بین طرفین میشود.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به بیشتر شدن اورژانسهای اجتماعی در سطح استان، خاطرنشان کرد: قبل از سال 1396 در سطح استان تنها در 5 شهرستان اورژانس اجتماعی داشتیم که امسال به 16 شهرستان رسیده است که به بهترین نحو در مقابل آسیبهای اجتماعی مداخله میکنند.
در ادامه داوود بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با تاکید بر اینکه استان ما، از استانهای درونزا محسوب میشود، اظهار داشت: استان ما به لحاظ قابلیتهای اجتماعی، تاریخی و فرهنگیای که دارد استانی درونزا محسوب میشود.
وی با انتقاد از سیاستهای اشتباه در درونزایی و تبدیل آن به عارضهای در استان، ابراز کرد: ما در استان سعی داریم تمام بودجههای خود را از منابع مالی استان تامین کنیم و به منابع دولتی اتکایی نداریم.